​Over Campchef

Camp Chef is de leverancier van outdoor cooking & gietijzeren producten. Al 30 jaar biedt Camp Chef voor bijna elke buitenactiviteit een passende outdoor cooking oplossing.

Met passie voor mooie gerechten en buitenkoken, gecombineerd met productinnovaties en uitstekende productiefaciliteiten, hebben geresulteerd in een leidende positie in de outdoor cooking industrie. Of je nu een dag vrij bent, een weekendje weg of met vakantie gaat, Camp Chef levert een uitgebreide collectie gasbranders, gietijzeren kook- en bakproducten, buitenovens, ambachtelijk pizza-ovens en stoere Lumberjack producten waarmee buiten heerlijk gekookt kan worden.

De
campchef

geschiedenis

Of je nu een dag vrij bent, een weekendje weg of met vakantie gaat, Camp Chef levert een uitgebreide collectie gasbranders, gietijzeren kook- en bakproducten, buitenovens, ambachtelijk pizza-ovens en stoere Lumberjack producten waarmee buiten heerlijk gekookt kan worden. De collectie gietijzeren producten van Camp Chef is geproduceerd van kwalitatief hoogwaardig gietijzer en is bewerkt met 100% natuurlijke oliën waardoor een perfecte antiaanbaklaag ontstaat en het een gelijkmatige warmteverdeling heeft. De combinatie van unieke eigenschappen van Camp chef’s gietijzer maakt het een mooie aanvulling voor binnen en buiten.

Door de diversiteit en multifunctionaliteit van Camp Chef is alles mogelijk, van gemakkelijk tot heel uitgebreid.  Naast bak-en kookproducten biedt Camp Chef nog veel meer producten die het leven buiten nog beter maken. Camp Chef is de manier om je buitenkoken nog verder te ontdekken.

bekijk
onze
Producten